Inventum » aktualności
aktualności
12-11-2018

5-dniowe wyjazdy zawodoznawcze do Warszawy oraz do Krakowa uczestników projektu „Gastronomik Białystok. Przepis na sukces”

W ramach projektu „Gastronomik Białystok. Przepis na sukces” firma Inventum Sp. z o. o. zorganizowała 5-dniowe wyjazdy zawodoznawcze do Warszawy oraz do Krakowa dla uczniów i nauczycieli z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku. Wyjazd zawodoznawczy do Warszawy (26.02.2018 – 02.03.2018) obejmował udział uczestników (20 uczniów, 4 nauczycieli) w Międzynarodowych targach Gastronomicznych Warsaw Gastro Show oraz uczestnicy brali udział w szkoleniu zawodowym „Podstawy kuchni włoskiej – Pasty” oraz w szkoleniu z warsztatami praktycznymi pt. „Nowe technologie gastronomiczne”. Wyjazd zawodoznawczy do Krakowa (06. – 10.11.2018r.) obejmował udział uczestników w 26 Międzynarodowych Targach Wyposażenia Hoteli i Gastronomi Horeca/GASTROFOOD oraz w warsztatach karmelarskich, o herbacie, sushi. Podczas wyjazdu zorganizowano wizytę studyjną w jednej z krakowskich restauracji ,która otrzymała plakietkę Przewodnika Michelin 2017 Main Cities of Europe. W czasie obydwu wyjazdów Inventum Sp. z o.o. zadbało o czas wolny uczestników i zorganizowało zwiedzanie z przewodnikiem głównych atrakcji miasta Kraków i Warszawa.
Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone. Inventum sp.z o.o.